Скъпи ученици, уважаеми родители и приятели на СМГ „Паисий Хилендарски“,

Английският философ сър Едмънд Бърк казва: „Единственото нещо, от което се нуждае злото, за да триумфира, е добрите хора да не правят нищо“. Мотивирани да правим добро ние решихме да не си подаряваме цветя и букети на първия учебен ден, а да подкрепим две значими каузи – събиране на средства за операция на малката Йорданка и осигуряване на материали за приюта на отец Иван. Искрени благодарности за всички, които се включиха и допринесоха към тези каузи, за да направим света малко по-добър!

В резултат на тази инициатива преведохме 8200 лв. за операцията на малката Йорданка, на която искрено желаем пълно възстановяване и много усмивки. Събрахме и 1240лв. за консумативи за приюта на отец Иван в Нови хан. Съвсем скоро ще занесем нещата от които се нуждаят хората в приюта.

С инициативи като тази ние доказваме, че сме силна, сплотена и отговорна общност, която винаги се стреми да помага. Нека продължаваме през цялата година в този дух!

Пожелавам на всички още много добри дела и нека действията на нашата общност носят усмивки и радост на всички около нас!