Скъпи ученици, уважаеми родители и приятели на СМГ „Паисий Хилендарски“,

На Вашето внимание представяме списък с класираните ученици, които ще получат стипендия за отличен успех за първия учебен срок на учебната 2020/2021 година. Радваме се да съобщим, че за този срок стипендии ще получат 515 наши ученици, което е над 62% от всички ученици в гимназиален етап.

Списък на класираните ученици 8 – 12 клас вижте тук: Стипендии – първи срок 2020-2021

Моля в срок до 11.12.2020 година (петък) всички ученици да попълнят този онлайн формуляр с информация за банковата си сметка: https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=0964JOJpAE-8jK3t87tlTd5LB8wzNDhNr0Io40uBpStUNkpXMDFUNENBRklBRDdSNjBESEFaNUJDRC4u

В края на формуляра трябва да се прикачи служебна бележка от Вашата банка, съдържаща име на титуляр на сметката и IBAN, като това може да бъде и справка от онлайн банкиране, първа страница на договора и др.
Ако не можете да осигурите служебна бележка от Вашата банка, трябва собственоръчно да напишете декларация със следния текст:

Сметка с IBAN ______________________
принадлежи на ________________________ (Вашите три имена и ЕГН).

След това тази декларация се сканира и подава в онлайн формуляра.

Стипендиите ще се изплащат по банков път само по сметка, която е на името на класирания за стипендия ученик. Учениците, които нямат навършени 14 години или все още нямат открита банкова сметка, ще получат стипендиите си в брой при спазване на гpaфик, който ще оповестим допълнително на сайта на СМГ „Паисий Хилендарски“.

Поздравяваме всички ученици, които ще получат стипендии и им пожелаваме отлични резултати и през тази учебна година! На всички останали наши ученици пожелаваме с много труд, постоянство и упоритост и те да заслужат стипендия за следващия учебен срок!